Undervattenstårta
Pyret fyllde sju år i januari och idag hade vi kalas för våra vänner. Hennes önskan har varit att få en undervattenstårta och då jag inte har gjort någon sådan tidigare var det en rolig utmaning. Alla figurer har jag gjort i sockerpasta från Ballina men själva tårtan täckte jag med sockerpasta från Fun Cakes. Jag kan verkligen ge er ett varningens ord gällande den sockerpastan. Jag använde den för några år sedan och den sprack någon fruktansvärt när jag skulle täcka tårtan och tyvärr hände samma sak idag igen. Den sockerpastan kommer jag aldrig mer att jobba med. Nu blir det till att använda Ballina men det är otroligt jobbigt att färga in den mängd som behövs för att få en helt blå tårta.
Kakbottnarna gjorde jag med detta
kanonrecept och sedan fuskade jag faktiskt med fyllningarna. När jag har ont om tid brukar jag använda mig av mousser från Cake & Design. De smakar riktigt bra och det enda som behöver tillsättas är vatten och grädde. Många av dem är dessutom mjölkfria vilket är toppen när jag ska göra fyllningar till Lillebrors tårtor. Innan jag täckte tårtan spacklade jag den med en jättebra
smörkräm.
Det blev även en godistårta som är världens lättaste att göra.
Kommentarer
Svar:
Tackar!
Jag
Svar:
Jag brukar faktiskt få kommentaren om de även smakar gott och det tycker jag faktiskt att de gör :-)
Jag
Svar:
Tack snälla.
Jag
Svar:
Tack!
Jag
Svar:
Tack.
Jag
Svar:
Tack snälla.
Jag
Svar:
Tack. Det är faktiskt lättare än vad man tror bara man övar lite.
Jag
Svar:
Tack!
Jag
Svar:
Tack snälla.
Jag
Svar:
Tack!
Jag
Svar:
Tack snälla
Jag
Svar:
Tack
Jag
Svar:
Tack
Jag
Svar:
Tack, det bästa är att godistårtan är superenkel att göra
Jag
Svar:
Tack snälla!
Jag
Svar:
Tack snälla
Jag
Svar:
Tack, den var superrolig att göra
Jag
Svar:
Tackar
Jag
Svar:
Tack
Jag
Svar:
Tack!
Jag
Svar:
Tack
Jag
Svar:
Tack snälla
Jag
Svar:
Tack, det är dessutom jätteroligt att göra dem
Jag
Svar:
Tack!
Jag
Svar:
Tack snälla
Jag
Trackback