Lunch på balkongen

(null)

Nu börjar min halsfluss kännas mycket bättre men jag är fortfarande ganska trött i kroppen. 

Lillebror och jag tog en promenad utmed vattnet och sedan åkte maken till golfbanan med svärmor, barnen och en kompis till dem.

Jag planterade blommor i balkongkrukorna och tog en sen lunch på balkongen. Jag tog fram kokböcker och tidningar för att planera veckans matlista.

Nu är det middag hos svärmor som väntar.Sommarvärme och en cykeltur


 
Det är värsta sommarvädret här i Stockholm. Tyvärr har jag inte kunna njuta till fullo då jag fått halsfluss men igår började jag äta penicillin och nu börjar det bli bättre.
 
 
Vi började dagen idag men en cykeltur utmed vattnet och såg några galet fina hus med pool, egna klippor och bryggor. Helt otroligt att bo så bara några minuter bort med bil från Stockholm. Vi stannade för en picknick i Äventyrsparken och när vi låg på filtarna på marken och blev varma av solen var det samma känsla som att vara utomlands.
 
 
På kvällen blev vi bjudna på en spontan grillning några hus ner på gatan. Mycket trevligt då vi vuxna fick tid att prata och barnen lekte med varandra.
 
Jag håller fortfarande på att bli tokig på min nya Mac Book Pro. När jag minskar storleken på bilderna tappar de skärpan. Blir smått vansinnig och ångrar verkligen att jag inte köpte en PC. Den här suger.

RSS 2.0