Förtrollade skogen

 
För några helger sedan träffade jag en kompis som jag gick i samma klass som när jag var yngre. Hon har alltid varit fantastiskt duktig på att rita och måla och när hon var här berättade hon om målarböcker med fantastiska mönster som är gjorda för vuxna.
 
 
Då Pyret suger åt sig idéer och vill ha lite utmaningar gällande sin ritteknik gick jag in på Adlibris för att se vad de har gällande dessa typer av målarböcker. Då hittade jag boken "Förtrollade skogen" som är ritad av Johanna Basford. Boken är en skattjakt där det gäller att hitta en mängd olika djur och även nio symboler som sedan kommer att öppna porten till slottet. På vägen dit ska man leta sig fram genom en magisk värld och Pyret har redan börjat rita sig fram.
 
 
Jag köpte även målarboken "Kreativitet och mindfullness" som har lite lättare målningar att fylla i och nu tror jag att hon kommer att kunna sysselsätta sig några veckor framöver.
 
 
 

Långängens Gård

 
Det blev en sen natt för andra dagen i rad. Maken väckte mig strax innan elva i morse och hade han inte gjort det skulle jag nog ha kunnat sova till sent på eftermiddagen. Då barnen sovit hos farmor passade vi på att åka till Långängens Gård för att äta frukost/lunch.
 
 
Det är just det som är så härligt med den här ön att bara man åker några minuter ut på ön hamnar man som i detta fall mitt ute på landet bland hästar och får. Det är så härligt att bara sitta i gårdens trädgård, lyssna på fåglarna, värma sig i solen och äta god mat.
 
 
 
Jag tog min favorit chevre chaud och maken tog en kycklingsallad med curry. En bättre start på dagen går det nästan inte att få.
 
 

Ingen återvändo

 
 
Om bara några timmar ska jag springa ett lopp i Stockholm (Nike Women´s Run) och varenda fiber i kroppen säger NEJ. Jag har aldrig varit så otaggad inför någonting någonsin. Orsaken till att jag är med är att en jobbarkompis ville att vi skulle få ihop ett lag till tävlingen men jag var inte det minsta intresserad. Men efter mycket tjatande sa jag till slut ja.
 
Sedan dess har jag haft problem både med foten och benhinnorna vilket gör att jag inte har kunnat träna. Jag fick avsmak för löpning efter att jag sprang Stockholm Tunnel Run förra året och på midsommardagen var det första gången jag sprang 1 mil sedan i november förr året.
 
Mitt största problem är att jag alltid springer på tid mot mig själv trots att jag alltid säger att jag ska ta det lugnt. Sedan blir jag så slut att jag aldrig mer vill ta på mig löparskorna igen. Jag vet att om jag håller mig till 6 min per kilometer klarar jag av 1 mil utan problem. Tyvärr fattar inte mitt huvud det utan tävlar med mig om hur fort det går att springa.
 
 
Nu har även vissa jobbarkompisar börjat betta om i vilken ordning vi kommer att komma i mål och det gör inte saken bättre. Nu är i alla fall tidschipet fastsatt på löparskorna och på handleden har jag satt fast ett band som visar vilket startfält jag tillhör. Usch och fy säger jag bara. Det är inte kul att vara så fruktansvärt omotiverad som jag är just nu och veta att man ska plågas i en timme. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte spårar ur helt och min förhoppning är att jag har lärt mig någonting från alla tidigare gånger och håller mig till mina 6 minuter.

Att ha en konstnär i familjen

 
Redan när Pyret gick på dagis fick vi höra att hon är otroligt duktig på att rita. Då jag inte har någonting att jämföra med tyckte jag att det var kul att höra men jag kunde själv inte avgöra om så var fallet. Däremot har jag tidigt märkt att hon är väldigt kreativ. Redan som treåring gjorde hon mängder med pärlplattor och trädde pärlor på snöre för att göra halsband och armband.
 
När hon nu börjat i skolan har vi åter igen fått höra hur otroligt begåvad hon är. Teckningsläraren kom förbi en dag när Pyret ritat en gigantisk drake på skolgården som lätt mätte över 5 meter och hon blev alldeles chockad över hur duktig hon är. Jag kom för att hämta henne i samma stund och läraren berömde henne något enormt och sa att vi verkligen måste uppmuntra hennes kreativitet och försöka hitta någon passande aktivitet för henne. Tyvärr är det inte så lätt att hitta någonting bra då jag vill att hon ska lära sig någonting nytt och inte göra samma saker som hon lika gärna kan göra hemma.
 
Nu när skolan har slutat för sommaren är det fritids för hela slanten och Pyret stortrivs. Det betyder nämligen att hon kan rita och pyssla hela dagarna och nu när det är få barn brukar de alltid få göra lite speciella saker. Att arbeta med lera är en favorit under dessa dagar och i veckan har hon ritat en fågel som nästan är lika stor som henne själv. Nu börjar jag faktiskt inse att hon är så duktig som alla säger. Inte illa för en 7-åring att rita fågeltavlan ovan.

Att inte längre vara en liten kille

 
För Lillebror är det väldigt viktigt att fylla år. Presenterna är en stor del av det hela men han har hela tiden milstolpar som ska passeras vid varje födelsedag. Han har fler olika saker den här gången men en av dem är att han inte längre är en liten kille (enligt honom själv). Därför ska alla "barnsaker" i hans rum plockas undan och med tanke på att han inte lekt med dem på länge låter det faktiskt som en bra idé.
 
 
Varför ska han ha en massa saker som bara samlar damm istället för att få lite ordning och reda? Vi städade undan tillsammans i helgen och tog bort Brio tågbanan, bilarna, Duplo Lego och My Little People. Nu finns det betydligt mer plats och han vet precis var allt finns. Nu är det vanligt Lego, Hot Wheels och pärlplattor som gäller.
 
 
Han har även börjat att rita en del vilket är lite enklare nu när skrivbordet är rent och fint. De roliga pennorna som kusinen köpt i USA har fått ett litet glas att stå i så att de inte försvinner som förut. På hyllan ovanför skrivbordet står hans lego som han fått i födelsedagspresent och som han satte ihop på nolltid.
 
 

Klädrea hos Zara

 
 
När det var mors dag fick jag ett presentkort hos Zara av maken. På lunchen igår tog jag en sväng in i butiken för att titta på rean och hittade bl.a. den randiga toppen som jag skrivit om tidigare. Det blev den röda varianten denna gång men jag har också beställd en i turkos och guld på nätet. Dessa kommer jag att bära tillsammans med vita tighta byxor, så snyggt.
 
 
 
Jag köpte också en vit topp med ett print som ser ut som grenar. Riktigt snygg till mörkare byxor eller under kavajen i vinter.

Golfklubben

 
Vilket suveränt väder det var igår. Vi njöt verkligen till fullo men började dagen inomhus då jag och Lillebror gick på bio för att se Vem lurar Alfons och när vi var klara såg maken och Pyret Asterix - Gudarnas hemvist.
 
 
Sedan följde rensning av Lillebrors rum, städning av bilen, tvätta fönster och fotboll i parken. Lagom till middagen åkte vi iväg till Lidingö Golfklubb där vi satt i solen på terrassen och åt smarrig mat. Ett glas rosé skulle inte ha suttit helt fel men då vi hade bilen skippade vi det denna gång.
 
 
Efter maten gick vi ner till driving rangen för att slå lite bollar. Lillebror slog riktigt bra slag men tröttnade efter en stund och Pyret var superduktig. Jag har aldrig någonsin sett henne slå så fina slag och hon körde på till dess bollarna var slut. För min egen del måste jag ha vilat mig i form för de flesta slag jag gjorde var riktigt bra. Förra året spelade jag bara 13 hål vilket är en riktig katastrof men jag får inte riktigt tiden att räcka till.
 
 
Jag ska försöka få till några hål tillsammans med svärmor innan vi åker iväg på semester. Det är ju ljust ganska länge på kvällana så några hål ska vi kunna klarar av innan det blir mörkt.
 
 

Österrikisk mat

 
 
Åh vad jag gillar maten i Österrike. Det finns inget bättre än att gå till slaktaren och köpa stenhårda rökta korvar som smakar himmelskt. Favoriten är Hirsch wurst och jag passar alltid på att köpa med mig några hem.
 
Vårt mål under varje vandring är att till slut se den vita och rödfärgade flaggan som visar att det finns en hütte som serverar mat och dryck. Det är inte klokt att de kan få till så god mat mitt ute i ingenting men det kanske är just därför det också smakar så gott. Att sitta på 2000 meters höjd, njuta av solen och se de snötäckta bergen gör nog underverk för aptiten. Att sedan skölja ner allt med en Radler (en blandning av öl och lemonad) är fantastiskt.
 
 
 
Till lunch brukar jag mest äta Kaiserschmarrn. Det är ungefär som en söt ungnspannkaka. Låter kanske konstigt men den är riktigt god. Egentligen är det en efterrätt men den är så mäktig och kommer alltid i stora portioner och därför tycker jag att den är toppen till just lunch efter en lång vandring.
 
 
En annan favorit är Käse Spaetzle som är en variant av hemmagjord pasta. Den kokas och sedan blandas den med ost och toppas med friterad lök.
 
 
En rätt som börjar försvinna på hütterna är Kalte Platte där det serveras en träbricka med ostar, kallskuret och den obligatoriska färskrivna pepparroten. Jättegott och en bra kontrast till de kalorispäckade maträtterna ovan.
 
 
Svärmor var modig och provade Knödel vilket inte är en favorit för min del. I soppan ovan är det en Käse knödel, Tirolen knödel (som är gjord skinka och lök) och en Leber knödel (gjord på lever).
 
 
En riktig klassiker är Schnitzel som oftast serveras med pommes eller som ovan med kokt potatis. Det är riktiga kaloribomber som vi fått i oss under en veckas semester i Österrike och varje måltid avslutades nästan alltid med gigantiska portioner glass och grädde med antingen varm chokladsås (coupe Dänemark) eller varm hallonsås (heisse liebe).
 
 
 
Här kommer lite fler smarriga saker vi fick i oss under veckan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Långhelg

 
Det är så otroligt skönt för kropp och själ att få en långhelg då och då att vila ut på. I går på midsommarafton var vädret uselt då det regnade hela tiden men med massor av mat, dryck och trevligt sällskap blev det ändå hur trevligt som helst. Det var faktiskt riktigt mysigt att sitta inne i värmen och höra regnet smattra mot taket i det inglasade uterummet. Killarna tyckte kanske inte att det var lika roligt att stå ute med paraply över grillen för att hålla elden igång.
 
I morse började jag med att springa 1 mil till våra kompisar för att hämta bilen. Jag ska springa Nike Women's Run nästa helg och då jag inte har sprungit en mil sedan Stockholm Tunnel Run 22 november 2014 börjar jag att få lite smått panik. Fram till 6 km gick det bra idag men sedan började min mentala sida vackla och jag försökte intala mig att jag nog ändå hade lite ont i benhinnorna fast att jag faktiskt inte kände av dem de minsta lilla.
 
 
Jag kastade bort de tråkiga tankarna och när regnet började ösa ner under de sista två kilometerna fick jag lite extra fart för att komma fram till bilen innan jag var helt genomblöt (vilket jag blev i alla fall). Hela dagen har sedan varit så avkopplande och skön. Lägenheten är städad, jag har motionerat och bakat en kladdkaka, Pyret har gjort en fruktsallad och vi har dessutom haft vänner på besök som vi inte har träffat på mycket länge. Det är inte förrän nu som jag märker hur mycket jag faktiskt har saknat dem. Jag och mamman i familjen har känt varandra sedan vi var barn och maken och min make kände varandra långt innan vi blev tillsammans (det var faktiskt genom dem som vi träffades). Nu ska de dessutom få enäggstvillingar om några månader och vi måste verkligen se till att träffas oftare i framtiden.
 
Nu har jag precis suttit på balkongen i solskenet och läst en bok och njuter av att det är en hel ledig dag till innan jobbet sätter igång igen.

Önskelista

Nu har det snart gått ett helt år sedan sist och det är dags att fylla år igen. Jag tycker fortfarande inte att jag är en dag över 40 år trots att det tydligen blir 44 i år. Jag fick en förfrågan från syrran vad jag önskar mig så här kommer min önskelista.
 
Ljuskopp Fasett från Tine K stor rökgrå 129 kr
Fjärilsprint från Hagedornhagen 50x70 345 kr
Oljelampa från Tell Me More 249 kr
 
Allt ovan kommer från Black balloon.
 
 
Fjädertavla Fem Blå Fjer från Stilleben 175 DKK
Fjärilstavla från Desenio 30 x 40 cm 129 kr, 13 x 18 cm 29 kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det börjar ordna sig på balkongen

 
Varje kväll har jag stått utanför garaget och målat utemöbler. Efter ett antal års användande har våra bruna utemöbler blivit riktigt slitna och störta orsaken är nog att vi inte tagit hand om dem som vi borde.
 
 
Därför bestämde jag mig för att måla om dem och köpte svart fönsterfärg för att de ska tåla att stå ute. Det är verkligen ett ruskigt pillgöra men snyggt blir det. Nu har jag målat bänken två gånger och även bordet. Nu är det två stolar kvar som ska slipas och målas (får kanske bli helgens projekt).
 
Jag måste tipsa om bordet Äpplarö från IKEA. Då vi har en ganska liten balkong gäller det att ha möbler som kan förvandla sig och bordet är verkligen perfekt för det. Det finns två klaffar och när dessa är infällda blir bordet jättelitet. Sedan går det att välja att fälla ut en klaff eller två. När vi fyra äter middag på balkongen fäller vi upp båda klaffarna och bordet fungerar då verkligen som ett ganska stort matbord.
 
Dessutom är klaffarna stadiga då ben vrids ut för att hålla dem på plats och det är ingen risk att klaffarna faller ner. När stolarna är klara ska det piffas lite och jag letar efter fina ljuslyktor som passar för mina Enjoy Candles ljus. Sedan får jag hoppas på en varm och skön sommar så att balkongen kan användas ordentligt.

Kalas på Leos lekland

 
Lillebror har varit ruskigt laddad idag då det nämligen är dagen med stort D. Idag har han bjudit in sina killkompisar från dagis plus Pyret och kusinen från USA till Leos lekland i Arninge.
 
Vi packade in killkompisarna i vår bil och svärmor tog tjejerna i sin. På vägen dit spelade vi låtar från melodifestivalen 2015 och killarna klämde i från tårna när vi spelade Sting, Heroes och Groupie. Oj, oj, oj undra hur det kommer att se ut när de är tonåringar och ska ut och festa.
 
 
 
Väl framme hade vi bokat rymdrummet som enligt killarna var hundra gånger bättre än piratrummet som de varit i tidigare. Det blev korv, glass och saft men de flesta satt och hoppade på stolarna då de bara ville släppas lös i leklandet. När dörren väl öppnades var det som att se en kosläpp. De sprang och hoppade och var borta på några sekunder.
 
 
Jag och maken gick omkring i detta oändligt stora lekland och räknade in dem mellan varven och när de lekt i en och en halv timme var de helt svettiga i håret och började faktiskt bli lite möra. Efter utdelning av godispåsar åkte vi hem igen och Lillebror är verkligen nöjd med kalaset (killkompisarna också).
 
 
Jag fortsatte att måla utemöbler på eftermiddagen och som vanligt bjöds det på sommarväder (det vill säga regn). Det blir till att fortsätta någon annan dag.

Avslutning

 
Suveränt väder idag igen. Vi började dagen med en avslutning av Pyrets friidrott. Det blev en mängd lekar där barnen tävlade mot föräldrarna. Givetvis stod barnen som vinnare, de ger verkligen allt när det behövs. Efterråt avslutade vi med fika i gräset och på vägen hem passade vi på att mata fåglarna och alla deras ungar.
 
 
Väl hemma igen var det dags att ta tag i utemöblerna. Jag har tidigare berättat att jag köpt svart färg för att måla om de fula bruna möblerna med. Tyvärr har vädret inte varit toppen för utomhusmålning tidigare men idag var det alltså dags. Jissus vad jobbigt det var. Efter nästan två timmar hade jag bara målat sittbänken en gång. Det är ruskigt pillrigt och tar en väldig tid. Jag kan nog vara glad om jag blir klar med alla möbler innan sommaren är slut.
 
 
På eftermiddagen var det dags för kalas hemma hos syrran. Hennes yngste son fyller nämligen 18 år idag. Pyret och Lillebror firade med att ta första doppet i poolen för året (23 grader är inte så illa) och när de började frysa gick de över till bubbelpoolen. De höll igång i över en timme och det är inte konstigt att Lillebror somnade i bilen på vägen hem.
 
 

Vilket härligt sommarväder

 
 
Det är inte helt fel att komma från ett 30-gradigt Österrike till ett somrigt Stockholm. Vi landade igår eftermiddag och Lillebror somnade på väg hem i bilen och vaknade inte förrän i morse vid fem tiden. Det tar på krafterna att resa. Lite coolt att under samma dag äta frukost i Österrike, lunch i Tyskland och middag i Sverige.
 
 
Sista dagen innan hemresan tog vi linbanan upp på berget och gick sedan utmed berget fram till Kals Matreier Törl Haus på 2207 meters höjd. Härifrån går det att se över 60 bergstoppar som är över 3000 meter höga. Det går även att se Österrikes högsta berg Grossglockner som är 3798 meter högt. Tyvärr var det väldigt molnigt när vi kom upp och därför var utsikten inte så vacker som den brukar vara.
 
 
Nu är vi i alla fall hemma igen och dagen har bjudit på fotbollsträning för Lillebror och utomhusbad för båda barnen då farmor kom förbi med kusinen och de alla åkte och badade. Sedan blev det middag med makens systers familj som alltid är lika trevligt. Tyvärr ses vi inte så ofta då de bor i USA.
 
Helgen bjuder på träning för Pyret och två kalas. Det ena är för Lillebror som fyller år nästa vecka. Han har bjudit in killkompisarna till Leos lekland i Arninge och jag anar att det kommer att bli fullt ös. Jissus vad slut jag kommer att vara efter de två timmarna.

10-årig bröllopsdag

 
 
Igår för tio år sedan gifte sig jag och maken här i Österrike. Därför är det extra kul att fira den dagen här nere med mina föräldrar och svärmor. Svägerskan med familj från USA skulle också vara här men då Norwegian som vanligt har svårt att passa tider vid atlantflygningar missade de tyvärr sitt anslutande plan till München och då varken Norwegian eller Lufthansa vill betala extra biljetter kom de tyvärr inte hit. Riktigt trist men snart får vi träffas i Stockholm i alla fall.
 
 
 
Igår fick maken och jag barnvakt och tog en tur på egen hand till Lasnitzenhütte som ligger på 1900 meters höjd. Det var en riktigt brant stigning och när vi närmade oss stugan gick vägen igenom ett berg av snö som var över fyra meter högt. Vi råkade också på en vägomläggning. Lite udda att träffa på det mitt ute i skogen. Det blev   riktigt kallt uppe vid stugan men vi tog på oss extra kläder och satt ute och njöt av utsikten. Lite mat och dricka fick vi i oss innan vi några timmar senare gick ner igen.
 
 
 
 
 
Imorgon bär det av hem igen och en lång resdag väntar. Uppstigning 05.30 är vad som gäller.
 
 
 
 
 

Favoriten Wodenalm

 
Vädret är det samma för fjärde dagen i rad. Det betyder strax över 30 grader men skillnaden idag är att det har blåst en del vilket har varit riktigt skönt. Idag gick vi till favoriten Wodenalm som är den längsta och brantaste turen hittills.
 
 
 
 
Lillebror, maken och svärmor följde med en bit fram till en fotbollsplan som ligger på 1300 meters höjd. Där stannade de och spelade fotboll för att sedan vända tillbaka. Jag, Pyret, mamma och pappa fortsatte upp på berget och som vanligt skuttade Pyret fram som en liten bergsget.
 
 
 
 
Väl uppe vid hütten åt vi smaskig mat och drack svalkande drycker. Pyret plockade blommor som hon gav bort till de som äger stugan och sedan lekte hon i deras pyttelilla lekpark.
 
 
 
 
Varje lunch och middag har vi ätit på restaurang och ikväll ville vi ha en lugn hemmakväll då alla vandringar har satt sina spår och vi börjar bli lite trötta. Pappa och jag åkte ner till byn för att köpa kallskuret, ostar och annat smarrigt. Nu är vi supermätta och nu lockar sängen lite extra mycket.
 
 

Djur och lek hela dagen

 
Vi är alla lite möra i kroppen och stackars pappa har fått två blå tånaglar som med all sannolikhet kommer att trilla av någon gång i framtiden. Därför bestämde vi oss idag för att ta det riktigt lugnt och vi åkte till Lienz som är närmsta stora stad i närheten av där vi bor.
 
 
 
 
 
Väl på plats tog vi linbanan upp till Moosalm där det finns ett minizoo, lekpark, rodelbana och klätterpark. Pyret parkerade sig i en stol med ett marsvin i famnen och sedan gick vi runt och klappade på de andra djuren. Lillebror tyckte att lekparken var bäst där det fanns en vattenbana som han inte ville lämna.
 
 
 
Innan vi åt lunch på hütten Moosalm tog vi en tur upp i berget till en jättefin sjö. Vattnet var kristallklart och det fanns fullt med ödlor som simmade omkring. Efter lunchen blev det mer klappa djur och även lek i lekparken.
 
 
När vi kom hem hade vi både inomhus- och utomhuspoolen för oss själva och kunde hoppa och busa bäst vi ville. Inte illa att kunna titta ut över bergen när man ligger i poolen. Super nice!
 
 
 
 
 
 
 

En vandring till Innergschlöss

 
Oj vad många steg det har blivit idag. Termometern visade 30 grader idag igen och vi tog en lite tuffare vandring idag. Tyvärr blev det lite väl många steg för min del. När vi kommit en bra bit upp på berget insåg jag nämligen att jag glömt att stänga av ljusen på bilen. Det är inte som hemma att de tänder och släcker sig själva och då vi på vägen till parkeringen kört igenom ett antal mörka tunnlar var jag tvungen att tända ljusen.
 
 
 
 
Det slutade med att jag fick springa ner för berget i vandrarkängor och sedan gå upp igen samtidigt som de andra fortsatte att gå tillsammans med barnen.
 
 
 
 
 
Utsikten utmed vandringsvägarna är helt fantastiska här nere och det finns djur överallt för barnen att leka med. Dessutom finns det alltid klätterställningar eller liknade vid hütterna för att roa barnen.
 
 
 
På vägen idag fanns en stenkyrka som är inbyggd i berget. Vi gick in en sväng och barnen tände ljus för mormor och morfars hund som tyvärr inte längre lever. Vilka otroligt duktiga barn jag har. Idag har vi gått nästan en mil och en hel del av det var uppför och barnen har verkligen kämpat på utan att gnälla. Då vi alla är lite möra i kroppen nu på kvällen får vi se om vi tar det lugnt i morgon eller vad vi hittar på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade Österrike

 
 
Igår gjorde vi vår första vandring för den här omgången. Turen gick till två hütter som ligger bredvid varandra nämligen Islitzeralm och Pebellalm. Vi tänkte att vi skulle börja med en enkel vandring för att se hur mycket Lillebror klarar av och dessutom finns det en mängd saker för barnen att göra vi dessa hütter.
 
 
 
 
Vädret här nere är underbart och igår var det 30 grader. Det var skönt att det hela tiden var ett lätt bris och när vi stod vid det stora vattenfallet föll små droppar på oss och svalkade skönt. Vandringen gick bra och på vägen tillbaka tog maken och jag en annan stig och träffade på snö som vi tog med oss och visade barnen. Vi är nämligen här med mina föräldrar och svärmor och det tog hand om barnen när vi tog en omväg.
 
 
 
Väl hemma igen blev det en sväng till poolen. Otroligt skönt att svalka sig lite efter en lång tur på berget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot högre höjder

 
Sorry att jag inte varit närvarande på bloggen under några dagar. Det är tyvärr så otroligt mycket som måste göras innan vi åker på semester i morgon och efter att har slitit ihjäl mig på jobbet varje dag och jobbat sent har jag stupat i säng på kvällarna. Dessutom blev det fel med bilhyran i München och vår bilnyckel till nya bilen vill inte fungera. SUCK!
 
Nu är det packning som gäller här hemma. Jag var förbi XXL på lunchen och köpte en 18 liters ryggsäck till Pyret, nya gummistövlar från Viking (kommer tydligen att regna en hel del i Österrike), ullstrumpor till vandrarkängorna och två vattenflaskor till barnen.
 
Det är så svårt att veta vad vi ska ta med oss då vädret ska gå från 29 grader ner till 13. Nåja, det kommer att bli bra hur som helst men ni får gärna hålla tummarna för att solen kommer att visa sig.
 
Jag lovar att uppdatera bloggen med fina bilder från omgivningen. Det är verkligen vansinnigt vackert i Alperna.

RSS 2.0