Spegeln är uppe

Jag köpte en spegel till hallen på superrea för säkert ett halvår sedan. Problemet var bara att den var brun och inte svart som jag ville ha. Nu har jag tagit mig i kragen och betsat den och nu sitter den i hallen ovanför den svarta skänken. Mycket bättre än tygtavlan tycker jag.

Tygtavla i hallen

Nya spegeln i hallen

Foto: Privat

Firande av födelsedag

Här har det inte hänt så mycket och ändå flyger dagarna förbi. Vi har faktiskt hunnit fira maken som har fyllt år. Det blev ingen tårta men dock smarriga hallonbakelser från Gateau och Pyret smaskade som bara den. Maken fick lite presenter som han kan använda till kameran. Det blev en trådlös fjärrkontroll och en Gorillapod. Jag tycker det är helt hutlöst att Nikons egen fjärrkontroll kostar 2250 kr men jag fick tag i ett annat märke som fungerar till alla Nikons kameror och den kostade inte mer än 950 kr. Snacka om skillnad.

Magen växer så det knakar och jag har svårt att sova om nätterna. Det känns allmänt som om det börjar bli jobbigt och jag börjar se ut som en vaggande pingvin när jag är ute och går. Det är snart bara 1 1/2 månad kvar innan lillebror ska komma så det är bara att hålla ut.

Hallonbakelse från Gateau

Foto: Privat

Parasoll till balkongen

Jag letar med ljus och lykta efter ett snyggt parasoll som kan sättas fast på balkongräcket. Ett riktigt snyggt parasoll hittade jag på balkongshoppen men 1 150 kr tycker jag känns lite väl magstarkt. IKEA har en variant som går att tilta för att kunna användas på bästa sätt. Däremot finns detta parasoll aldrig i lager på vårt IKEAvaruhus. Vi håller fortfarande på att leta efter de rosa förvaringsboxarna till Pyrets Exedit hylla och när jag ringde igår efter att de hade fått in en helt ny leverans fanns det bara 3 st rosa kvar. Inte en chans att de hade varit kvar innan vi hade hunnit dit. Om jag nu ska återgå till parasollet finns det en på Rusta till en billig penning men den verkar inte ha någon tilt funktion. Ja, ja vi får se vad det blir. Just nu är vi helt utestängda från balkongen då fasaden håller på att renoveras. Förhoppningsvis kommer plasten att tas bort på måndag eller tisdag och då kan jag börja pynta. Tyvärr är vår balkong väldigt liten men det finns plats för oss tre att lite inklämda kunna äta middag där på sommaren. Jag har även lovat Pyret att vi ska åka och köpa blommor och kryddor som vi ska ha till balkongpiffet.

Balkongparasoll från Balkongshoppen
Bild: Balkongshoppen.se

Pussel

Jag måste tipsa om att inreda.com har några fina pussel på rea. Pyret blev eld och lågor när hon såg dem. Dessvärre har hon en massa redan och behöver tyvärr inte fler men superfina är dem i alla fall.

Fina träpussel med djurmotiv
Fina träpussel med djurmotiv
Fina träpussel med djurmotiv
Bilder: inreda.com

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några dagars påskfirande på Åland. Härligt väder och massor med god mat har det blivit. Pyret har badat bastu och bubbelpool utomhus varje dag. Vi har bott i en timmerstuga vid vattnet och det är lika härligt varenda gång vi får komma och hälsa på. Tack familjen H för allt. Pyret har blivit riktigt bortskämd och har fått flera paket av påskharen varje dag. Hon har även fått måla våra frukostägg och har verkligen njutit av livet. Vi har inte haft tillgång till en tv vilket har varit kanon. Vi har nämligen fått en riktig tv-tittare här hemma. Det är ett evigt tjat om Einsteins, Kipper, Miffy, Teletubbies och mycket annat.

Påskmålade frukostägg

Foto: Privat


RSS 2.0