40-års fest

 
 
 
Igår bjöd jag och maken hem några av våra närmsta vänner på middag för att fira att maken fyllt 40 år. Det är så kul att kunna sitta ner och prata (det var barnfritt) och umgås hela kvällen. Maten caterade vi som vanligt från Säbb & Blomqvist men efterrätten gjorde jag själv. Det blev en kladdkaka toppad med kolasås och färsk frukt. Receptet hittar ni här.
 
 
 
Vädret visade sig från sin bästa sida och vi dukade upp ett långbord i vardagsrummet där vi öppnade dubbeldörrarna till balkongen och lät solen skina in. Efter maten ordnade vi ett drinkbord och satte igång musiken. Det var en mycket lyckad kväll och sista gästen gick 02.30 i morse.
 
 
 
Jag vaknade tidigt i morse av att åskan mullrade och det är riktigt skönt såhär "dagen efter" att det är regn ute för annars hade jag stressat mig själv för att försöka hinna ut och njuta i solen. Nu kan vi istället bara sitta inne och slappa. Det roliga är att nattgästerna som sov över var med på vårt bröllop som vi hade utomlands för ett antal år sedan och idag är det faktiskt vår bröllopsdag. Lite kul att kunna fira det tillsammans med dem över en gemensam frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0