Supersmarriga minicupcakes

 
Förra fredagen slutade en kollega på jobbet och då bjöds det på minicupcakes från Cupcake Sthlm. De var så vansinnigt goda att när vi hade middag i fredags med en kompis från Pyrets klass och hans mamma kunde jag inte låta bli att köpa några till efterrätt.
 
 
I vanliga fall tycker jag att cupcakes eller muffins blir ganska torra men då dessa är så små blir det lika mycket fosting som kaka.
 
 
Jag är den som i vanliga fall aldrig skulle bjuda på någonting som jag själv inte har bakat (älskar att baka och gärna lite mer avancerade saker) men jag har insett att jag inte hinner göra allt själv hela tiden. I fredags prioriterade jag att få tid för familjen och gästern och inte stressa med att fixa en mängd grejer själv.
 
Maten gjorde jag men det blev taco vilket jag heller inte skulle bjudit på i vanliga fall. Då brukar det ofta bli något som tar långt tid att göra och som innehåller en mängd olika ingredienser. Nu fick jag istället tid för att sitta och prata och bara vara vilket är guld värt. Dag för mig att lära mig att allt inte behöver vara 120% hela tiden.
 
Dessutom är det inget fel i att bjuda på saker som är köpta och som smakar gott. Dessa minicupcakes blev en riktigt hit hos alla här hemma och dessutom är de så fina att titta på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0