Vilket härligt sommarväder

 
 
Det är inte helt fel att komma från ett 30-gradigt Österrike till ett somrigt Stockholm. Vi landade igår eftermiddag och Lillebror somnade på väg hem i bilen och vaknade inte förrän i morse vid fem tiden. Det tar på krafterna att resa. Lite coolt att under samma dag äta frukost i Österrike, lunch i Tyskland och middag i Sverige.
 
 
Sista dagen innan hemresan tog vi linbanan upp på berget och gick sedan utmed berget fram till Kals Matreier Törl Haus på 2207 meters höjd. Härifrån går det att se över 60 bergstoppar som är över 3000 meter höga. Det går även att se Österrikes högsta berg Grossglockner som är 3798 meter högt. Tyvärr var det väldigt molnigt när vi kom upp och därför var utsikten inte så vacker som den brukar vara.
 
 
Nu är vi i alla fall hemma igen och dagen har bjudit på fotbollsträning för Lillebror och utomhusbad för båda barnen då farmor kom förbi med kusinen och de alla åkte och badade. Sedan blev det middag med makens systers familj som alltid är lika trevligt. Tyvärr ses vi inte så ofta då de bor i USA.
 
Helgen bjuder på träning för Pyret och två kalas. Det ena är för Lillebror som fyller år nästa vecka. Han har bjudit in killkompisarna till Leos lekland i Arninge och jag anar att det kommer att bli fullt ös. Jissus vad slut jag kommer att vara efter de två timmarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0