Djur och lek hela dagen

 
Vi är alla lite möra i kroppen och stackars pappa har fått två blå tånaglar som med all sannolikhet kommer att trilla av någon gång i framtiden. Därför bestämde vi oss idag för att ta det riktigt lugnt och vi åkte till Lienz som är närmsta stora stad i närheten av där vi bor.
 
 
 
 
 
Väl på plats tog vi linbanan upp till Moosalm där det finns ett minizoo, lekpark, rodelbana och klätterpark. Pyret parkerade sig i en stol med ett marsvin i famnen och sedan gick vi runt och klappade på de andra djuren. Lillebror tyckte att lekparken var bäst där det fanns en vattenbana som han inte ville lämna.
 
 
 
Innan vi åt lunch på hütten Moosalm tog vi en tur upp i berget till en jättefin sjö. Vattnet var kristallklart och det fanns fullt med ödlor som simmade omkring. Efter lunchen blev det mer klappa djur och även lek i lekparken.
 
 
När vi kom hem hade vi både inomhus- och utomhuspoolen för oss själva och kunde hoppa och busa bäst vi ville. Inte illa att kunna titta ut över bergen när man ligger i poolen. Super nice!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0