Dessert till nyår

Nu har maken feber och tror at han kommer att dö. Så är det ofta när han är sjuk och han blir helt handlingsförlamad. Dock går det mycket bra att ligga i sängen med mobil, dator och annat roligt. Ja, ja det går nog över om några dagar.
 
Själv är jag prickigare än prickigast idag. Nu är jag även prickig i ansiktet, på öronen och i hårbotten. Dessutom har jag fått stora röda blaffor på flera ställen på kroppen. Usch så jag ser ut. Är det inte bättre till i morgon får jag gå till doktorn igen då det inte verkar som om allergimedicinen gör underverk direkt.
 
 
Jag startade tidigt idag med att åka till Systembolaget och sedan till Willys. Allt ska fixas inför nyår och på vår lott har i år fallit att göra dessert. Till barnen blir det glass, strutar, minimaränger, chokladsås och en mängd olika strössel. Till oss vuxna blir det något helt annat. Jag vill inte avslöja vad det blir med tanke på att i alla fall en av gästerna läser denna blogg men jag kan avslöja att några av ingredienserna är Malibu rom, vanlijstång och kakao från Valrhona. Efter nyår får ni se vad det blir av det hela.
 

Kommentarer
Postat av: Victorias provkök

Känner igen det där, de blir ofta mycket sjukare än vad man själv blir;)
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

2012-12-29 @ 22:45:54
URL: http://www.xn--victoriasprovkk-mtb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0