Ny Fanta

 
Det är nästan obeskrivligt skönt att det är fredag och en helt oplanerad helg ligger framför oss. Det är inte vanligt då vi brukar vara fullbokade men ibland är det skönt att bara göra det som faller oss in.
 
 
Ingen orkade laga middag idag och vi köpte med oss riktigt onytta saker från COOP. Lillebror och jag åt revbenspjäll med chips (är uppvuxen på grillchips till grillad kyckling och just revbenspjäll) men Pyret som är betydligt nyttigare än oss tog kyckling och gröna bönor med dressing.
 
Vi tog även en sväng till Hemmakväll där vi såg att de fått in en mängd olika Fanta med nya smaker. Lillebror valde körsbär och jag persika. Tyvärr var ingen av dem speciellt god och med tanke på den läskiga färgen är den säkert full att alla möjliga konstiga färgämnen. Ingen hit med andra ord. Våra favoriter är annars Fanta med smak av citron eller svartvinbär.
 
 
Kvällen har fortsatt med lite smask och filmvisning. Även vår kanin Popcorn har tagit helg och ligger och slappar på mattan bredvid sin lektunnel.
Trackback
RSS 2.0