En cykeltur

 
Barnen flög till mormor och morfar i fredags och nu är jag och maken ensamma hemma. Vi har aldrig varit utan barn hemma i flera dagar förut och vi ska passa på att göra saker som vi normalt inte gör tillsammans med barnen.
 
 
Vi började dagen idag med att cykla till Elfvik. Det är så vackert att cykla utmed vattnet och vi träffade på både hästar och får på vägen. Det härliga med Lidingö är att allt är så nära. Vi tog oss från enas sidan ön till den andra och det blev knappa en mil.
 
 
När vi kom fram var vi väldigt fikasugna och det fanns ett väldigt litet sommaröppet café vilket passade alldeles utmärkt. Kardemummabullarna var riktigt smaskiga.
 
 
Vi hälsade på de frigående hönorna och tuppen innan vi cyklade nästan en mil tillbaka för att därefter åka en sväng till återvinningsstationen.
 
På kvällen gjorde vi något som vi inte har gjort på säkert nio år, sedan Pyret föddes. Vi åkte ut till Lidingö Golfklubb och spelade nio hål. Helt otroligt att kunna göra det på egen hand men förhoppningsvis kan vi göra det även tillsammans med barnen om några år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0