Romme Alpin Ski Lodge

 
Varje år åker vi iväg till Romme Alpin tillsammans med en annan familj och bor på Ski Lodgen. Det är vansinnigt bekvämt att bara parkera bilen och sedan inte behöva röra den under flera dagar. Allt finns på plats där frukost och middag ingår samt egna skåp att ha skidorna i.
 
Vi kom hit igår kväll men det var inte helt odramatiskt (i alla fall inte för våra resekompisar). I närheten av Enköping gick nämligen deras bil sönder och det var bara att skaffa fram bilbärgare och taxi. Som tur var fick de tag på den sista hyrbilen i Enköping och resan kunde fortsätta.
 
Det blev några åk i backen redan igår (inte för mig som inte får köra pga min ryggoperation) som sedan avslutades med middag, lek för barnen och en drink till de vuxna.
 
 
Barnen har gått i skidskola idag och sedan fortsatt att åka med maken. Nu har Lillebror precis kommit in och det är inte helt fel att åka fem timmar första dagen. Pyret och hennes kompis har jag knappt sett skymten av på hela dagen då de susar ner för backen i full fart för att sedan sladda in i liften och åka upp igen.
 
 
Det är verkligen helt tomt på gäster här idag vilket är toppen och enligt en tjej som jobbar här är måndagar den absolut lugnaste dagen. Har också fått ett samtal från hantverkarna idag och allt har än så länge gått enligt plan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0