Det växer

 
Kryddorna som jag planterade om när vi kom hem från Jämtland trivs på balkongen och växer som bara den.
 
 
Problemet är bara att våra blomkrukor hängs på balkongräcket med en del utanför balkongen och en del innanför. De ska sedan sättas fast med två plastgrejer per kruka och vi har tappat bort dem. Så typiskt. Utan dem kan vi inte sätta fast dem och det är risk att de trillar ner om det börjar blåsa ordentligt. Därför står de nu på balkonggolvet vilket gör att vi inte får plats att sitta på balkongen längre. Det är i och för sig snart slut på säsongen så det får vara så just nu. Vi har letat igenom hela lägenheten men kan fortfarande inte hitta dem.
 
 
Lillebror odlar ätbara blommor och han har redan fått en liten blomma som han satte uppe på en bakelse som han sedan smaskade i sig. Vi har även bladpersilja, dill, mynta, koriander, basilika, tomater, gräslök, tre morötter och en citronplanta.
 
 
Det är så härligt att gå ut och plocka egenodlade kryddor (vissa har min pappa odlat) när det är dags att laga mat. Hoppas bara att tomaterna hinner bli mogna innan frosten kommer och tar dem. Behöver lite mer sol så att de blir härligt röda.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0