Star Wars-fantast

 
Här hemma har vi en riktig star wars-fantast (eller kanske två om jag räknar in maken). Lillebro vill nämligen att allt i hans rum ska ha med star wars att göra vilket skulle bli för mycket men i lagom mängd är det ok.
 
 
När han skulle ta på sig sin pyjmas igår morse insåg jag att den är alldeles för lite. Det är ju lite konstigt med tanke på att han hade den förra veckan och kan inte ha vuxit 5 cm på några dagar. Det var bara att gå till H&M för att försöka hitta en ny och han jublade när det fanns en blå star wars variant med BB-8 på.
 
 
Varenda peng han tjänar genom att panta flaskor och burkar, veckopeng och födelsedagspengar går åt till att köpa star wars lego. Han har en lista med de varianter han vill köpa och bockar av dem allt efter som. De flesta ytor i hans rum är fyllda med färdigbyggda modeller och fler lär det bli.
 
 
 
Han har även två fina filmaffischer där den ena är köpt av maken i USA för många år sedan och den andra beställde jag genom min svägerska i USA och svärmor tog med den hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0