Lidingö musteri

 
Vilket underbart väder vi har här på Lidingö idag. Alldeles för bra för att sitta inne och därför tog vi med oss en klasskompis till Pyret och hans mamma och åkte till Lidingö Musteri. Ingen av oss har varit där förut men nu har vi hittat ytterligre en liten oas här på ön.
 
 
De har öppet på lördagar och söndagar och när vi kom dit var vi alldeles ensamma i deras fik. Vi köpte fikabröd och en stor äppelmust som är helt utan tillsatser. Det är kul att det mesta som fiket bjuder på är lokalt. Kaffet komme från Lidingö rosteri och bröd och fikabröd kommer från Lidingö Bröd & Pâtisserie.
 
 
Ett glas av musten består av 3-4 äpplen och trots att jag är allergisk mot äpplen kunde jag dricka den utan problem. Då den är pastöriserad ska tydligen äppelallergiker klara av den och idag har jag även tagit allergitabletter vilket nog hjälpte.
 
 
Vi satt ute och njöt av solen och värmen samtidigt som barnen var på upptäcktsfärd i skogen i närheten. Helt enkelt ett fantstiskt skönt sätt att spendera några lördagstimmar på.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0