En tur på längdskidor

 
När vi vaknade i morse var det alldeles disigt ute men solen försökte tappert att ta sig igenom. Vi bestämde oss för att ge oss ut på en tur med längdskidorna när det passande nog var -5 grader på förmiddagen för efter lunch går det över till att bli plusgrader och då blir snön lite geggig.
 
 
Lillebror som vägrade åka förra året stack iväg i en väldig fart och stod och skrek - Kommer ni inte någon gång.
Vi andra hade fullt sjå att få på oss skidorna och stackars Pyrets bindningar satt inte så bra och hon tappade skidan hela tiden. På backen från huset ner till vattnet gjorde maken en riktig vurpa och skidorna stack iväg och där låg han kvar med ryggen mot marken.
 
 
 
Väl framme vid stranden gav Pyret upp och lämnade skidorna för att gå istället. Det var supermysigt att ta en sväng på isen där vi mötte grannarna och lånade med oss två av deras jättegulliga små hundar. Lägligt nog avslutade vi turen utanför mamma och pappas hus där vi stannade för en fika.
 
 
 
Inte illa med snö och sol första dagen här uppe. Nu får vi hoppas att det håller i sig men enligt väderleksrapporten kommer det tyvärr att bli mildare vilket betyder att det kommer att börja töa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0