En fantastisk skiddag

 
När vi vaknade i morse såg vi att det hade fallit flera centimenter snö under natten. Solen sken dessutom från en klarblå himmel och temperaturen visade minus fyra grader. Mycket bättre än så kan det inte bli när det åter igen är dags för skidåkning.
 
 
När barnen körde skidskola direkt efter frukost var vi vuxna bland de första i liftkön och fick några fantastiska åk i helt orörda backar med gnistrande nysnö. När vi plockat upp barnen åkte vi runt i det norra systemet och tjejerna åkte några backar på egen hand. Lillebror klarar nu av att åka de flesta blå backarna utan assistans och är en fena på att åka på boxar i juniorparken.
 
 
 
Fikat intogs i Våffelstugan och lunch i Toppstugan där det för min del blev hamburgare med ett glas vin. Efter lunchen åkte tjejerna en svart backe på egen hand och vi har lovat att till nästa år utrusta dem med mobiler och klockor så att de kan åka själva och sedan möta upp oss med jämna mellanrum. 
 
 
 
Nu har vi snart packat klart då morgondagen är sista dagen här på Romme Alpin och det är tyärr dags att börja bege sig hemmåt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0