En dag på stranden

 
Nu börjar semestern lida mot sitt slut men vi klämmer ut det sista och njuter så mycket vi kan. Idag har vi kört en heldag på Valtos Beach. Vi var rädda för att det skulle vara fullt med folk då det är lördag men vi har insett att många turister åkt hem idag och de flesta turistställen håller på att fixa det sista innan de stänger på måndag. Sedan kommer mycket av Parga att vara stängt då säsongen är över för i år och börjar på nytt i maj.
 
 
 
 
Därför var det bara vi och ett fåtal till på stranden och dagens höjdare var helt klart att simma i de stora vågorna och att bygga fördämningar i en liten bäck med iskallt vatten som rinner ut i havet. En lagom slappardag blandat med lite äventyr (det blev en liten båttur in till Parga stad och en titt på ett brudpar i kyrkan).
 
 
Pyret har även simmat med sina simglasögon för att titta på fiskar och hon är nog lite som storfiskaren då hon berättar hur enormt stora de är trots att de kanske bara är en decimeter långa. Kul är det i alla fall och vi kommer verkligen sakna våra dopp i medelhavet när vi kommer hem.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0