Elfviks Gård

 
Vilket underbart väder vi har haft idag. Vi passade på att åka ut till Elfviks Gård här på Lidingö för att njuta av solen och naturen. Det är verkligen ett fantastiskt ställe med stora gräsmattor, djur, café, restaurang och sandstrand. Det finns helt klart någonting för alla.
 
 
 
 
Pyret var mest intresserad av djuren. Det finns hästar, lamm, getter, höns och kaniner. Det är lite roligt när hönsen och tuppen promenerar runt på området och kommer förbi och hälsar när de känner för det.
 
 
 
Lillebror vill bara spela fotboll vilket fungerar hur bra som helst på gräsmattorna. Just nu ska han skjuta höjdare och spela matcher mot oss. Igår fick han sina första riktiga fotbollsskor av kompisar till oss och han vill inte gå ut utan dem trots att han har fått skavsår.
 
 
 
Sedan blev det picknick i gräset för alla utom Pyret. Hon avskyr nämligen myror (vi såg en enda under hela dagen) så hon tog sin mat och gick ner till vattnet och satt på en parkbänk och åt. Efter maten ville hon flyga drake men det gick inte så bra då det var för lite vind.
 
 
 
 
Dagar som de här kan jag leva länge på. Att bara få ta det lugnt med familjen och bli alldeles varm i kroppen av solen är underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0