Caravaggio vägglampa

 
Under vintern varje år (november och december) har Illums Bolighus en adventskalender. Varje dag öppnar de en ny "lucka" där de har ett fint erbjudande. Det brukar vara riktigt bra priser och förra året var det caravaggio vägglampan som fanns i en av luckorna.
 
Maken åkte in till stan och köpte två svarta som sedan skulle sättas upp vid våra sängar. Där tog det tyvärr stopp. Några månader innan hade vi nämligen köpt en ny sänggavel men vi tog av fötterna på den för annars slog den i våra sänglampor som då satt uppe på vägen ovanför sängen och inte vid sidan av.
 
När vi nu skulle sätta upp våra nya lampor ville vi sätta tillbaka fötterna på sänggaveln så att det blev som den skulle och för att veta i vilken höjd lamporna skulle sättas. Tror ni att vi hittade fötterna? Givetvis inte. Maken måste ha gömt dem på ett mycket smart ställe för vi har letat överallt och inte hittat dem. Till slut gav vi upp och maken åkte till byggaffären för att göra nya.
 
 
Nu (flera månader efter inköpet) sitter vägglamporna äntligen på plats och vi är supernöjda. Jag återkommer senare med lite bättre bilder när vi fixat sladdarna och jag ska även försöka hitta några andra sängbord. Då ska jag även tipsa om mått för hur ni får den ultimata höjden på en sänglampa.
 
Nu måste jag sova då det bara blev fyra timmars sömn i natt och i morgon åker jag och maken iväg på en road trip till Sundsvall för att gå på 100-års kalas.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0