Barnens dag

 
Maken är aningen seg idag efter en sen kväll ute med grabbarna igår och det är en helt ok dag att bara göra ingenting med tanke på vädret. Jag har däremot svårt att ta det lugnt och började morgonen med att duka upp både melon och jordgubbar. Det gäller att försöka få fram sommarkänslan trots att vädrets makter vill något helt annat.
 
 
Idag har det varit barnens dag nere vid Lidingö Centrum och vi var tidigt på plats så att Pyret kunde få en ansiktsmålning innan hon skulle iväg på friidrottsträning. Jag och Lillebror stannade kvar i centrum och åt popcorn, fick ansiktsmålning och åkte skansentåget.
 
Efter det blev vi hämtade av maken, Pyret och hennes killkompis för vidare färd till Naturhistoriska Riksmuseet vilket är en perfekt sysselsättning en regnig dag som denna.
 
Nu är det snart dags för middag hos vänner och Pyret har sagt att hon är en riktig lyckost. Först många timmar tillsammans med killen som hon är hemligt kär i och sedan middag hemma hos bästa kompisen. En bättre lördag än så kan det inte bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0