Att inte längre vara en liten kille

 
För Lillebror är det väldigt viktigt att fylla år. Presenterna är en stor del av det hela men han har hela tiden milstolpar som ska passeras vid varje födelsedag. Han har fler olika saker den här gången men en av dem är att han inte längre är en liten kille (enligt honom själv). Därför ska alla "barnsaker" i hans rum plockas undan och med tanke på att han inte lekt med dem på länge låter det faktiskt som en bra idé.
 
 
Varför ska han ha en massa saker som bara samlar damm istället för att få lite ordning och reda? Vi städade undan tillsammans i helgen och tog bort Brio tågbanan, bilarna, Duplo Lego och My Little People. Nu finns det betydligt mer plats och han vet precis var allt finns. Nu är det vanligt Lego, Hot Wheels och pärlplattor som gäller.
 
 
Han har även börjat att rita en del vilket är lite enklare nu när skrivbordet är rent och fint. De roliga pennorna som kusinen köpt i USA har fått ett litet glas att stå i så att de inte försvinner som förut. På hyllan ovanför skrivbordet står hans lego som han fått i födelsedagspresent och som han satte ihop på nolltid.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0