Produktiva dagar

 
Då våra kompisar har varit här i några dagar (åkte hem i mitten av veckan) har vi under de dagarna inte velat spendera vår tid på taket utan tillsammans med våra vänner. De är dock inte typen som sitter och softar utan mamman i familjen blev överlycklig när hon hittade en röjsåg i ladugården och började gå loss på det höga gräset runt timmerstugan. När hon var klar med det klippte hon ner vår alpklematis som är gigantiskt stor men som tyvärr har vissnat.
 
Mannen i den andra familjen och maken tog tag i vår stora grushög som ligger på gräsmattan och körde grus i släpet som de sedan fyllde igen vår väg med. Det har blivit så många hål att det börjar bli besvärligt att köra på den.
 
 
Igår hade vi toppenväder fram till två då det började regna. Sedan har det regnat hela natten fram till fyra idag. Nu när vi haft en innedag har maken satt fast golvlisterna i vardagsrummet vilket vi egentligen skulle har gjort för några år sedan då vi lade in ett nytt parkettgolv. Själv har jag skruvat ihop Billy bokhyllor som också har hamnat i vardagsrummet. Egentligen skulle jag vilja göra ett IKEA hack à la Emma men det har vi inte tid med den här sommaren då det är ladugårdstaket som gäller.
 
I morgon ska det bli fint väder igen och då ska vi upp på taket och jobba. Ingen rast ingen ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0