En dag på Fjärilshuset

 
Direkt efter frukosten idag åkte vi iväg för att hämta upp en kompis till Pyret. Sedan åkte vi alla iväg till Fjärilshuset som är Pyrets absoluta favorit. Hon har till och med ritat en karta av stället så att vi andra ska veta exakt var allt finns.
 
 
 
Det är häftigt att gå runt bland fjärilar som kommer flygande och små fåglar som springer på marken. Nu har de även utökat med ett jättestort akvarium med hajar och en rocka. Vi hittade också pirayor och sjöhästar. När vi var där kom Owe Sandström och berättade för oss om hajarna som lever i det stora akvariumet och han berättade även om en kvällsvandring som går att boka in.
 
 
 
Då får man gå på en guidad visning i Fjärilshuset och akvariet efter stängning och det är det enda som Pyret har pratat om hela dagen. Det är tydligen ett måste för henne. Vi har förklarat att det inte är gratis och nu lobbar hon för att vi ska göra det som födelsedagskalas när hon fyller år.
 
 
 
 
Då det var så fint väder idag passade vi på att äta lunch på caféet på Fjärilshuset och vi satte oss i en av de många pergolas som finns i trädgården. Jag lyxade till det med en jättegod hummer som grillades med vitlökssmör som jag sedan doppade i aioli. Mmmmmmm, så gott.
 
Nu på kvällen åkte vi ut till golfbanan för att gå tre hål med barnen. På sista hålet skulle Lillebror putta strax utanför greenen och tro det eller ej men han satte den från 11 meter. Oj vilken stolt och glad kille vi har här hemma just nu. Snyggt jobbat av en nybliven 5-åring.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Fjärilar som är så vackra att titta på.

Madeleine

2015-07-06 @ 00:39:51
URL: http://vitsvartochlime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0