Vilket kaos!

 
Då vi bor i lägenhet valde vi att leja bort Pyrets kalas till biografen här på ön. Förra året hade vi nämligen 16 barn här hemma på kalas och det var nog lite mer än vad vi kunde hantera (någon klippte sönder alla Pyrets barbiekläder).
 
Tack och lov att vi inte skulle ha det här hemma med tanke på att det är superstökigt efter att vi precis kommit hem från Romme. Vi fick snabba oss i morse då Lillebror inte alls var sugen på att lämna sin säng och resterna av frukostservisen var kvar när vi gick ut genom dörren.
 
För att verkligen kolla att allt var ok inför idag var maken nere på biografen igår och beställde vad som skulle ätas och drickas under filmen. De skulle släppa in oss 9.30 i morse men när vi kom var det helt mörkt i lokalen. När sedan gästerna började komma (21 finklädda barn) runt 9.45 hade fortfarande ingen kommit. Jag började ana oråd men kundservice gick inte att nå förrän klockan 11. När klockan var 10 och ingen kommit gav vi upp, samlade ihop alla frusna barn och såg till att alla fick skjuts hem till oss.
 
Där fick vi improvisera och slänga ut kuddar och madrasser på vardagsrumsgolvet och sätta igång Bamse och tjuvstaden. Sedan poppades popcorn, fixades saft och godispåsarna åkte fram. Jag kan lätt säga att jag var mäkta ilsken på SF som satt oss i den sitsen. Nåja det gick bra men det var inte alls såhär vi hade tänkt att spendera vår söndag. För att inte tala om alla popcorn som vi har över hela lägenheten.
 
Det ska bli intressant att höra vad chefen för biografen har att säga när hon ringer på måndag. Det är inte ok att låta 21 barn stå och frysa och sedan inte få gå på kalas. Nu står verkligen inte SF högt i kurs hos mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0