Friidrott för Pyret

 
När jag och mina kollegor på jobbet pratar om vilka aktiviteter våra barn håller på med inser jag att mina barn verkligen ligger i lä jämfört med de andra. Å andra sidan undrar jag om det är så himla bra att ha fem olika aktiviteter i veckan när barnet inte är mer än sju år.
 
Pyret har tidigare hållit på med gymastik, dans och balett men hon har inte riktigt fastnat för någon av sakerna. Problemet är att hon vill vara bäst på det hon gör och hon är tyvärr väldigt självkritisk. Balettläraren tyckte hon var jätteduktig men Pyret tyckte precis tvärt om och valde därför att sluta.
 
Då hon har mycket spring i benen och dessutom är väldigt snabb har vi nu fått henne att börja med friidrott varje lördag. Tyvärr är det samma sak denna gång och när hon förra veckan förlorade en stafett sprang hon upp på läktaren och surade.
 
Är det någonsom har några bra tips på hur det går att vända det hela till att hon faktiskt ska tycka att det är kul? Självklart är det bra att ha en vinnarskalle men det hjälper ju inte om det hindrar henne från att ens vara med.
 
På bilden ovan syns hennes träningskläder som hon har på friidrotten och mjukisbyxorna från Zara är en favorit då de är smala i modellen och passar Pyret perfekt. Gymnastikskorna köpte jag på Barnskospecialistens rea i januari.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0