Strumpor av bambu

 
 
På jobbet har jag en kollega som är fullkomligt tokig i skor, klockor och kläder. Han köper speciella hästrumpeskor (låter helt galet jag vet) från USA då dessa tydligen är helt fantastiska. Det är ganska kul att höra om alla hans inköp och innan jag gick på semester tipsade han mig om strumpor gjorda av bambu.
 
Det lät aningen konstigt tyckte jag men han sa att Granngården har just denna typ av strumpor och att de är helt suveräna. Jag är inte den som springer på Granngården (vilket även är ett otippat ställe för min kollega att handla på) men när vi nu är här uppe gick jag in på affären och köpte tre par svarta bambustrumpor till maken.
 
 
Det är inte klokt vad mjuka de är och efter att ha gått omkring i makens strumpor en dag (oj då, råkade visst ta fel trots att han har storlek 43 och jag 38) var jag fast. Jag har aldrig haft på mig skönare strumpor.
 
I veckan fick jag ett paket av maken och han hade köpt strumpor och trosor i bambu från Frank Dandy som har 70% rea på vissa bambustrumpor på sin hemsida. De är inte riktigt lika mjuka som de från Granngården men mycket skönare än vanliga strumpor av bomull. Dessutom andas de bättre och håller värmen bättre på vintern. Dessutom blir de inte statiska vilket jag avskyr med vanliga strumpor. När vi kommer hem efter semestern är det dags för bomullsstrumporna att åka ut ur garderoben och in kommer mina nya favoriter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0