Lite sol och bad blev det

 
 
Jämfört med Stockholm har vi haft ganska bra väder på semestern (förutom sista veckan då vi hade några dagar med regn) men då vattnet i vår sjö bara kommit upp i 15 grader var vi inte vid badstranden för att bada en enda gång. Däremot åkte vi till poolbadet i Strömsund en av de sista dagarna så att barnen fick chansen att plaska runt i vattnet.
 
 
För min del var det fortfarande alldeles för kallt men barnen tyckte att det var helt ok. Stället är riktigt bra då det är gratis inträde, det finns en jättestor gräsmatta och en lekplats. När vi väl var på plats insåg vi att vi helt glömt bort att ta med oss fika men då gick vi till Dollarstore som ligger precis vägg i vägg. De har jättebilliga priser på en mängd olika saker och min kompis sa att det är som att handla på IKEA. Planen är att inte köpa någonting men sedan kommer man ut med en hel kasse full med saker.
 
 
Vi roade oss i alla fall med att bada, spela fotboll, leka på lekplatsen och spela boccia. Lite slappa blev det också i våra nya solsängar med kuddar som vi beställt på Claes Ohlson. Barnen hade med sig sina fina hundstolar med drickhållare.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0