Lillebror och jag

 
Pyret följde med en klasskompis hem efter fritids idag vilket betyder att jag och Lillebror fick några timmars egentid tillsammans. Då vädret är så härligt satte vi oss ute på balkongen för att spela Uno och försvunna diamanten. Lillebror vinner för det mesta och som vanligt sitter han med ett berg av pengar framför sig samtidigt som jag ur lyckas pricka in alla rövare som finns på hela spelet.
 
 
 
När jag förlorat tre gånger i rad var det dags att hitta på någonting annat. Bokstavligen runt husknuten har vi en skog och där kryllar det nu av blåbär och ett och annat hallon. Det blev en sväng dit för att plocka lite nyttigheter.
 
 
I övrigt börjar vi komma in i rutinerna igen efter semestern. Tisdagar och torsdagar är skärmfritt men jag fuskar lite idag och skriver detta inlägg då jag istället hade skärmfritt igår. Då hade vi nämligen kompisar från Frankrike över på middag vilket var supermysigt. Det är inte helt lätt att få till en träff då båda familjerna har barn och vi bor i olika länder. Men att det ska ta fyra år för oss innan vi träffas är riktigt illa. Nästa gång blir det en tripp för oss till Lyon för att hälsa på.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

var plockar du hallon någonstans?

Svar: Tyvärr finns det bara några få buskar hos oss och dem har vi redan plockat alla hallon på. Annars vet jag inget bra hallonställe på ön
Jag

2015-08-14 @ 16:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0