iittala outlet

 
För många år sedan brukade vi åka till iittala outleten i Gustavsberg någon gång per år för att köpa på oss lite bra ha saker till hemmet. När vi sedan började åka båt till Finland för att semestra på svärmors sommarställe var det billigare att köpa iittala produkter på båten och då har det inte blivit av att vi åkt till Gustavsberg igen.
 
För några veckor sedan när vi var på väg hem från Jämtland passade vi på att stanna till på iittalas outlet i Sundsvall och den var verkligen 100% bättre än den i Gustavsberg. Vi var de enda kunderna så vi behövde inte direkt trängas och dessutom fanns det en mängd bra saker (både 1:a sortering och 2:a sortering). I butiken i Gustavsberg brukar mycket vara slut vilket inte är så kul med tanke på att det är en bit för oss att ta oss dit.
 
 
Vi fick dessutom 25% extra rabatt på en valfri produkt när jag sökte medlemskap i iittala klubben. De hade också ett bra paketpris på fyra Lempiglas (1:a sortering) vilket jag köpte och ska ta med mig upp till Jämtland nästa sommar. Det blev även två Aino Aalto dricksglas i färgen grå vilket är de glas vi använder till vardags. Då våra saxar alltid försvinner (så är det med två barn hemma som tycker om att pyssla) köpte vi två nya för säkerhets skull. Jag vet inte hur många barnsaxar och vanliga vi köpt men de försvinner alltid och brukar tyvärr sällan dyka upp igen.
 
Bra knivar går det inte att ha för många av och vi köpte med oss ett 3-pack för en ruskigt billig peng och sedan blev det även den nya skålen från Swedish Grace som rymmer 60cl och som än så länge bara finns i färgen snö.
 
 
Under tiden fick Pyret måla en mugg som vi tog hem och "brände" i ugnen. Det är tydligen morfar som ska få den att dricka sitt morgonte i.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0