Slalom på Landsomberget

 
Det har blivit en tradition att vi varje år åker till Romme några dagar för att barnen ska lära sig att åka slalom. Sedan går det ett år till nästa gång och både jag och maken tycker att det skulle vara bra för dem att hålla igång nu när de börjar få åkandet att fungera ordentligt.
 
 
Därför styrde vi igår bilen till Landsomberget där vi under några timmar roade oss med att åka utför. I början var det en hel del gnäll från Pyret men efter ett åk i backen var det inga som helst problem. Nu klarar hon det galant och jag är inte det minsta rädd för att se henne svischa ner på egen hand.
 
 
Lillebror tyckte att barnbacken var bäst och där åkte han mellan portarna som avslutades med en tunnel. Det var en mycket nöjd och lite mör familj som packade in sig i bilen och åkte hemmåt (till fritidshuset) efter en dag i backen.
 
 
 
Kvällen avslutades med en smarrig mjölkfri lasagne som maken lagade. Sedan satt vi i värmen av vedspisen och åt, drack och lyssnade på Pyrets berättelser om livet. Hon är rolig den ungen då hon kan prata hur länge som helst och med väldigt vuxna ord (min mamma undrade om vi inte brukar få skavsår i öronen ibland).

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Så kul med slalom :)

2015-04-07 @ 10:26:01
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0