Husdrömmar på Lidingö

Jag och maken har under ungefär ett års tid letat hus här på Lidingö. Tyvärr är priserna helt galna (snittpriset har tydligen gått upp 1 miljon bara under det sista året) och många av husen är otroligt stora. Vi var på väg att köpa ett enplanshus i våras men det visade sig att hela huset var fuktskadat så det blev ingenting av med det.
 
Nu känns det som om det är kört då ingenting som kommer ut är under 8 milj. Visst, vi kan köpa ett skruttit radhus för 6,5 miljoner men då får vi inte ett större boende än vad vi har idag. Det enda vi skulle få extra är en tomt om 200 kvm. SUCK!
 
Idag åkte jag och Lillebror förbi ett hus nere i centrum som jag verkligen gillar. När jag sedan gick in på Hemnet när jag kom hem såg jag att det är till salu för härliga 18 900 000 kr. Som hittat eller hur (eller inte). Om Lottovinsten behagar infinna sig nästa vecka skulle jag slå till direkt. Tänk att få bo i denna fantastiska villa, vilken dröm. Om ni vill se fler bilder av detta fanstastiska hus kan ni kika här.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0