En liten fladdermus

 
Om jag ska vara ärlig tycker jag att Lillebrors dagis ibland har lite konstiga idéer. I måndags kväll fick vi ett mail om att det är maskerad på torsdag (heja, vilken härlig framförhållning). Visst, inga problem det fixar jag.
 
Enligt personalen får barnen endast klä ut sig i temat djur och natur då dräkterna enligt personalen inte ska behöva kosta pengar. Nähä. Hur tänkte de nu? Ska jag smeta in Lillbrors kläder i klister och sedan rulla honom i en lövhög så är han klar? Själv tycker han att jag ska sy en träddräkt till honom. Det blir ett stort nej på det kan jag säg. Jag är urusel på att sy och han inte tid till det heller.
 
Enligt dagis är även djur- och naturtemat fritt från stereotypa könsroller som de på förskolan vill att barnen ska slippa ifrån (jag orkar inte ens kommentera det).
 
Jag har nyligen köpte en halloweenoutfit till honom som består av en fladdermuscape, en fladdermusmask och ett par strumpbyxor med ett skelett på. Det är strikt förbjudet att ha halloweenkläder på maskeraden men en kompis till mig kom på den briljanta idén att han faktiskt kan ha den på dagis i alla fall då fladdermusen faktiskt är ett djur. Hur smart som helst. Med en svart tröja och svarta strumpbyxor kommer det att bli hur bra som helst.

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Men vilka restriktioner. Om man nu har maskerad i Halloweentider så måste man väl få ha halloween-inspirerad outfit.

Bra idé med fladdermusen! Och då nyttjas den ju dessutom dubbel.

2014-10-30 @ 15:19:27
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0