Brännboll

 
Igår var det ruskigt varmt och som ett brev på posten började det att mullra i fjärran när vi var på badstranden. Vi promenerade hem i rask takt och precis när vi kommit hem började det regna. På kvällen var det dags för brännboll där byborna möter sommargästerna och precis när alla samlats på brännbollsplanen slutade det regna och solen började skina.
 
 
Pyret tyckte att brännboll var lite trist och gick istället ut i skogen för att plocka blåbär. Maken var med i sommargästernas lag som givetvis vann. Efteråt var det fest i bylokalen och när Lillebror ville åka hem lämnade vi kvar Pyret som hade hittat ett helt gäng tjejer att leka med. Mormor och morfar ställde upp som barnvakter för att se att hon skötte sig. Det är så skönt när barnen nu blivit lite äldre och det går att ge dem lite mer utrymme för att göra saker på egen hand utan att jag och maken bevakar varje steg de tar.
 
 
Tyvärr har vi fått ett litet hål i vår studsmatta. För att laga det satt jag uppe på mattan och körde ner nålen och maken låg under mattan och körde upp nålen. Det tog sin tid men nu är det fixat och alla kan studsa igen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0