Gott Nytt År

 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på det nya året. Själv hade vi fest för 12 personer igår och de sex barnen gick inte och lade sig förrän 01.30 i morse. Tur att Pyret sov till 10.30 och Lillebror till 11.30.
 
 
Vi var tre familjer som träffades hemma hos oss igår och enligt våra vanliga traditioner delar vi upp förrätt, varmrätt och efterrätt mellan oss. Det roliga är att vi inte vet vad de andra kommer att göra och då blir en stor del av menyn en överraskning.
 
 
Igår bjöds det på hummerpannacotta med löjrom och mördegspinnar med timjan och ost. Huvudrätten stod jag och maken för och då blev det marinerade kolkonfiléer med chevrérisoni och primörer. Efterrätten blev ananascoupe gjord på vanlijglass med en sås på ananas och kokos.
 
 
Till förrätt för barnen blev det snittar av mjukt tunnbröd med gurka och spett med coctailtomater och mozarella. Huvudrätten bestod också av spett men med korv, köttbullar, stekta champinjoner, mozarella och coctailtomater. Till efterrätt blev det glass, chokladsås och hemmagjorda maränger.
 
 
 
Vid tolslaget stod barnen på balkongen och skrekt av förtjusning över alla raketer som lös upp himlen och efter lite skålande var det dags för dans i vardagsrummet. Det var en riktigt bra start på 2014.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0