Den försvunna diamanten

 
Nu när vi är tillbaka i vardagen igen har vi även börjat med skärmfria dagar två gånger i veckan (det betyder inget tv-spel, ingen tv, ingen padda och ingen dator). Första dagen var i tisdags då vi alla satte oss vid köksbordet för att spela Den försvunna diamanten (mitt gamla spel från när jag var liten). Barnen var eld och lågor till dess att Pyret började få oflyt ute på banan. Lillebror däremot håvade in både pengar och själva diamanten. Pyret som är en mycket dålig förlorare lämnade bordet ett antal gånger under spelet men kom tillbaka varje gång och slutförde det hela men med en mycket sur min.
 
Igår gjorde vi ett nytt försök och denna gång hittade både Pyret och Lillebror en mängd ädelstenar. Det gick bra fram till dess att Pyret råkade ut för en rövare och förlorade alla sina pengar. Sura minen kom tillbaka men hon höll sig ganska lugn när Lillebror åter igen hittade diamanten och lyckades vinna.
 
Vi får väl se om det blir någon mer spelomgång eller om det blir någonting annat som är på önskelistan inför nästa veckas skärmfria dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0