Glad Påsk

 
Här kommer en sen glad påsk hälsning och jag hoppas att ni har fått njuta av det soliga vädret och förhoppningsvis lite ledighet. För min egen del har påsken inte varit någon höjdare. Jag har längtat efter att få en veckas ledighet för att umgås med mina familj men det har inte gått som jag planerat.
 
I fredags kväll började jag bli dålig och sedan har jag haft magsjukan modell värre. Jissus vad jag är dålig. Febern har tack och lov gett med sig men min mage är inte att leka med. Idag har helt klart varit den värsta dagen och att ha spenderat tre dagar liggandes på semestern är långt ifrån kul.
 
I morgon ska jag dessutom åka iväg och få massage för min onda axel men det verkar som om jag måste ställa in.
 
 
Maken, barnen och mina föräldrar har i alla fall fått njuta av vädret idag. De åkte iväg till en liten sjö där det finns ett vindskydd uppställt. Där grillade de korv, solade och busade. Själv låg jag inne och tyckte synd om mig själv. Nu är de hos mina föräldrar och äter påskmat och jag har inte fått i mig en enda bit än så länge. Idag har det blivit en halv banan, ett glas oboy, en halv kopp med te och ett glas vatten. Tyvärr får jag inte behålla någonting så det är lite onödigt att ens försöka kan tyckas. Jag får pina i mig det minsta lilla då jag mår så himla illa. Håll tummarna för att det blir bättre snart för annars vet jag inte hur jag ska klara av hemresan på tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0