Att bada varje dag

 
Här i Kroatien har vi det verkligen toppen. Vädret är bra (väldigt varmt) och vi tar det verkligen lugnt varje dag. Det är första gången som vi är på en badsemester sedan Pyret föddes för över fem år sedan. Visst, vi har hunnit besöka San Francisco, Österrike, Boston och flera andra länder i Europa men att just ligga och slappa på stranden har aldrig blivit av. Jag måste säga att en badsemester faktiskt är riktigt skönt, i alla fall som den vi har nu.
 
 
Vi har hyrt ett stort hus där varje familj har en egen lägenhet med egen dusch och toalett. Till det finns det ett stort gemensamt kök, pool och en stor terass. Det fungerar verkligen hur bra som helst och de sex barnen är verkligen jättesnälla mot varandra.
 
 
Dagarna består av bad i poolen, lunch, bad i havet och middag. Det mest jobbiga vi har på dagarna är att bestämma var vi ska äta vilket i och för sig är ett trevligt problem att lösa. När barnen sedan har lagt sig sätter vi vuxna oss på terassen och tar ett glas vin eller två. Riktigt mysigt att hinna få tid att prata ordentligt med varandra.
 
 
Idag har Pyret lärt sig att snorkla. Hon har bara simmat runt i poolen ännu men jag tycker att hon är jätteduktig. Det är fördelen med att ha tre barn med på resan som är äldre än henne. Hon lär sig verkligen en massa från dem och härmar efter så fort hon ser någonting som hon tycker verkar kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0