Att bada i havet i Kroatien

 
Idag har vi spenderat nästan hela dagen vid havet här i Kroatien. Morgonen började med dopp i poolen och sedan lite solstolshäng innan vi traskade ner till stranden för att äta lunch. Sedan stannade vi kvar några timmar och det var hur skönt som helst i vattnet och väldigt salt. Vi köpte även en uppblåsbar båt och en madrass som barnen lekte med.
 
 
Vi passade även på att köpa badskor då stränderna här består av stora stenar och dessutom finns det en hel del sjöborrar som det inte är så trevligt att kliva på. Maken simmade ut en bit och plockade upp en sjöborre så att alla barnen fick se och när han berättade att det även fanns fiskar och sjögurkor ville Pyret absolut se en sjögurka. Där gick dock gränsen för maken då han inte ville ta i en slajmig gurka.
 
 
I morgon ska vi åka på en båttur till öarna Brac och Hvar där vi åker klockan 9 på morgonen och kommer hem 18.00. För min del är det ingen höjdare då jag alltid blir sjösjuk hur lungt det än är på havet men vi behöver vara två vuxna om våra vildbasar till barn ska kunna åka på utflykt (alla andra här ska åka iväg och då vill givetvis våra också åka).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0