STOCKHOLM TUNNEL RUN 2014

 
Jag vet inte om jag har fått en sen 40-års kris eller om jag bara har blivit smått galen. När jag läste Ett stenkast från fyndets blogg idag blev jag inspirerad då hon anmält sig till STOCKHOLM TUNNEL RUN 2014. Som sagt, jag måste ha blivit spritt språngande galen för jag anmälde mig och maken på direkten.
 
Tyvärr är loppet 10 km vilket är lite i längsta loppet för mig. Under sommaren har jag sprungit som mest 6 km men nu har jag i alla fall ett år på mig att träna då loppet går 22 nov 2014. Det bästa är att start och mål är i Värtahamnen vilket betyder gångavstånd hemifrån.
 
Jaha, nu är det bara till att attackera löpbandet. Ska nog ladda ner en app som hjälper mig att nå till 10 km precis som jag gjorde när jag tränade för att kunna springa 5 km.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Sorry, inte min mening att lura in dig på dåligheter :) Har du hittat ngn app för 10 km?

Svar: Jag har inte letat så mycket ännu utan ska köra lite intervaller för att få upp hastigheten på mina 5 km. Är riktigt långsam för tillfället. Sedan ska jag hitta en bra app för 10 km och jag lovar att dela med mig av den när jag väl hittar den.
Jag

2013-11-10 @ 22:00:31
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0