En dålig dag

 
Morgonen började med att Pyret stod och skrek vid staketet till dagis när jag skulle lämna idag. -Lämna mig inte, gå inte ifrån mig skrek hon så att det hördes över hela nejden. Inte kul att börja dagen på det sättet då det för mig blir en liten klump i magen som förföljer mig resten av dagen.
 
Sedan rullade följetången om vår tvättmaskin/torktumlare vidare. Butiken som sålt den till oss har inte fått den från leverantören LG och ingen vet var den tagit vägen. Jag blev riktigt irriterad under dagen och ringde runt till alla möjliga butiker för att se om någon kunde leverera den under veckan men icke. På eftermiddagen ringde i alla fall butiken och sa att den kommer på torsdag och att de kan leverera den på fredag kväll. Då har tyvärr våra hantverkare slutat för veckan och det betyder att vi inte kommer att ha en installerad maskin över helgen. Då det är ruskigt dammigt hemma hos oss efter renoveringen behöver vi tvätta alla kuddar, täcken och sängkläder som vi låtit vara kvar i sovrummen och det blir lite svårt utan tvättmaskin. När jag talade om för butiken att de bör bjuda på en installation när de bär upp den med tanke på att den leveraras 1 1/2 veckan sent fick jag tvärnobben. Nej då, 695 kr ska de ha för det. Aldrig att jag handlar där igen.
 
Våra hantverkare har verkligen varit toppen och gjort ett kalasjobb på bara 3 1/2 vecka. Om allt går enligt plan kan vi flytta in i helgen men det är sedan några småsaker kvar att fixa. Däremot blev vi inte helt nöjda idag när de kaklat in badkaret. Nu är jag sjukt petig (fråga min pappa och han kommer garanterat att hålla med) och tyckte att vissa saker kunde ha gjorts bättre. Vi får se vad de säger om det i morgon. Fortsättning följer med andra ord.
 
När maken sedan skulle med Pyret till tandläkaren på kvällen ställde han in p-skivan på fel tid och fick en p-bot. En riktig skitdag med andra ord.
 
Nej, nu ska jag gaska upp mig lite och få en god natts sömn.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0