Poolbad

 
Idag har vi haft den varmaste dagen hitintills. På förmiddagen packade vi bilen och begav oss till utomhusbadet med tre pooler, två rutschkanor som slutar i vattnet, stora gräsytor och en lekplats. Barnen hade hur kul som helst och Lillebror var som vanligt helt galen i vattnet. Det är härligt att komma hem efter en hel dag i solen och huden är alldeles solvarm och luktar sommar.
 
 
På bilden ovan ser ni en swimcoach. Det var den jag köpte på Röda Korsets butik för 15 kr. På nätet kostar den 345 kr vilket gör min till ett riktigt kap. Den passar Lillebror perfekt och var toppen idag när han kastade sig ut i rutschkanan.
 
På vägen hem stannade vi vid Dundermarknaden där Lillebror och Pyret fick köpa var sin biljett för att ta sig an en åkattraktion. Pyret fegade dock ur och ville helt plötsligt inte åka någonting. Hon frågade om hon kunde få tillbaka pengarna men det gick tyvärr inte. Istället gjorde de ett undantag och hon fick lösa in biljetten mot ett lila gosedjur som ser ut som en delfin. Jackpot för hennes del helt klart.
 
Lillebror som älskar allt som är utöver det vanliga valde att gå lös i en hoppborg som var riktigt hög. Han fick klättra i ett nät för att komma upp och sedan fick han åka ner. Han tyckte det var toppen och åkte både framåt och bakåt när han skulle ner.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0