Jätten Jorm

 
Idag har vi haft riktigt fint väder här uppe men otroligt blåsigt. Syrran säger att hon alltid för med sig dåligt väder på semestern och jag är nästan benägen att hålla med henne. Vädret har inte varit toppen sedan vi kom hit och när syrran med familj åkte hem i morse sken solen upp och det har varit fint resten av dagen.
 
Hoppas bara att det dåliga vädret inte följer med henne under hela semestern utan att de får fint väder på Gotland dit de snart är på väg.
 
 
Förr oss gick turen till Jätten Jorm idag. Han finns som animerad figur i filmen Dunderklumpen från 1974 men står även som staty i Strömsund. Efter att vi hälsat på honom lekte vi en stund på lekplatsen som ligger bredvid för att sedan avsluta med våfflor till lunch och var sin glass på Café Tomten nere vid vattnet. Lite kasta macka i sjön blev det också vilket är obligatoriskt när vi åker dit.
 
 
 
Ikväll har jag, mamma och två andra personer haft ett eget café här i byn där vi hade över 70 betalande gäster. Inte illa. Nu är jag helt slut och kommer garanterat att somna ovaggad ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0