Att fiska

Idag har vi haft ytterligare en fantastiskt solig dag. Morgonen började med en kraftig dimma över vattnet men lättade snabbt och sedan har vi haft klarblå himmel.
 
 
 
Både båten och kanoten sjösattes idag och Lillebror som älskar att vara på sjön tog en tur med mig i kanoten och en i båten med maken. Då kontrollerade han de löjnät som vi lagt ut för att använda löjorna till bete senare under kvällen.
 
 
Papporna och barnen rodde nämligen ut för att meta. Pyret och hennes kompis fick en gädda (som släpptes tillbaka då den var lite liten) och sonen i den andra familjen fick två abborrar. Även maken fick fisk men stackars Lillebror fick ingenting. Vi har lovat honom att det kommer att bli minst en fisketur till innan vi åker härifrån och jag håller tummarna för att han kommer att få någonting nästa gång.
 
 
Jag tog även en löparrunda under dagen och träffade tyvärr på två kopparormar och en huggorm som jag nästan klev på. Att jag har ormfobi är ett understatement och jag tycker verkligen att de är vidriga. Jag vet att kopparormen egentligen är en ödla men det hjälper inte då den ser ut som en liten orm. Jag ser inte fram emot nästa runda och plocka blåbär i skogen vet jag inte om jag vågar efter mina ormupplevelser idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0