På hal is

 
Idag var det -15 grader på morgonen. Helt hysteriskt kallt enligt mig men mamma och pappa kontrar med att de har haft ner till -26 denna vecka och då ligger vi verkligen i lä. Planen var att åka skridskor idag och med tanke på det underbara vädret hade det varit kanon att åka ute men kylan satte stopp för planerna och vi åkte inomhus istället. Jag bakade chocolate chip cookies efter frukosten som vi tog med oss och sedan mötte vi upp svärmor i ishallen.
 
 
Förra året tyckte Pyret att det var urtist att åka skridskor men nu tog hon tag i en ställning och for runt som en virvelvind på isen. Hon släppte till och med taget en gång och tog sig fram på egen hand. Hon har redan sagt att hon vill åka tillaka nästa helg och sedan ska hon även åka skridskor med dagis några gånger i februari.
 
 
Väl hemma igen slängde vi ut julgranen och resten av julen. När vi sedan skulle laga en smaskig middag bestående av kycklingfiléer i ugn toppade med mozzarella, stekt zucchini och soltorkade tomater gick strömmen i stora delar av lägenheten. Så himlans typiskt men då spisplattan fungerade (dock inte ugnen) fick det bli stekt kyckling med kall mozzarella. Lillebror tyckte att det var spännande att läsa nattsagan med ficklampa och strax efter 20.00 var strömmen tillbaka igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0