Gott Nytt År!

 
Hoppas att ni har haft en lika bra start på 2013 som jag har.
 
 
Gårdagen spenderade vi hos familjen K dit även familjen S (minus ett barn) kom. Som vanligt kör vi lite knytis av det finare slaget och i år var det vår tur att göra efterrätten. Till förrätt blev det en smarrig hummersoppa med hummerbitar i och fildodegssticks fyllda med ost. Därefter kom huvudrätten som bestod av lax fylld med kräftröra toppad med löljrom och rödlök. Till det serverades potatismos med västerbottenost och stekt sparris. Vid det här laget var vi väldigt mätta och beslutade oss för att lägga de mindre barnen innan det var dags för efterrätten.
 
 
 
Till efterrätt blev det sedan karamelliserad ananas med kokosmousse, chokladmousse med limemarinerade hallon och sedan en vaniljtryffel. När vi smaskat i oss allt var klockan nästan tolv och maken bar ut en stor låda med fyrverkerier som han fått av en pappa på dagis. Jag är inte jätteförtjust i just fyrverkerier och det var väldigt många år sedan jag firade nyår tillsammans med någon som hade egna att tända på. Maken skötte det i alla fall galant och det blev måga fina formationer på himlen. Till och med Pyret stod inne och tittade med skräckblandad förtjusning.
 
Vi sov över hos familjen K och vaknade till en smarrig frukost vid 10.00 i morse. Hur skönt som helst. Jag var nästan säker på att barnen skulle vakna vid sju och vara hur pigga som helst. Sedan gav vi oss av på en tur till lekparken med lånade vinterkläder och därefter blev det lunch där fru K fixade en jättegod spagetti carbonara. En riktigt härlig start på 2013 med andra ord.  Nu är det snart dags att gå och lägga sig för i morgon väntar jobbet och nu börjar bland det värsta veckorna jag har på hela året.

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Ni verkar haft ett fint nyårsfirande - menyn gick verkligen inte av för hackor :)

Gott Nytt År!

2013-01-02 @ 23:44:52
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0