Tack flygkapten Pelle med besättning!

 
Igår tog vi resväskorna och begav oss ut mot Arlanda. Barnen blir alltid lika uppspelta när det ska flygas och de vill gärna leka i lekrummet på flygplatsen en stund innan avfärd. Igår träffade vi även på världens bästa flygkapten (i alla fall i barnens ögon).
 
När vi kom in i planet började personalen prata med Pyret och Lillebror vilket slutade med att de fick gå in i cockpit. Kapten Pelle var supertrevlig och tog fram vykort där barnen fick välja mellan olika motiv om de lovade att efter flighten komma fram och hämta dem. När kaptenen sedan hälsade alla passagerarna välkomna hälsade han speciellt till Pyret, Lillebror och en annan kille. Båda barnen tappade hakan och berättade att det minsann var dem kaptenen pratade om. Besättningen var också toppen och väldigt barnkära.
 
 
När vi sedan gick av fick barnen gå in till cockpit igen för att hämta sina vykort. Då hade kapten Pelle ritat en riktigt fin jultomte på kortet och skrivit några rader. Han hade också skrivit barnens namn, datum och flightnumret. Nu tycker Pyret att flygkaptener är det coolaste som finns.
 
 
Tack för en trevlg resa kapten Pelle med besättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0