Lucia

 
Idag har det varit full rulle sedan tidig morgon. Maken var på gymet vid 05.00 tiden, bilbesiktningen 07.00 och lussefirande på dagis 07.45.
 
Själv gick jag med barnen till dagis och på vägen berättade Lillebror att han skulle sjunga själv och alla andra barnen skulle vara tysta. Jag fäste inte så mycket vikt vid det och när luciafirandet började på dagis läste Pyret tillsammans med två andra flickor några verser. Lite senare var det dags för Lillebror att sjunga solo. Det var inte vilket sång som helst utan på engelska. Snacka om att han är en modig liten kille på tre år och då visade det sig att han faktiskt talade sanning.
 
 
Sedan tog jag och Lillebror en tur till läkaren som konstaterade att han har fått en infektion i ögat och nu måste få salva i det två gånger om dagen. Runt lunch kom det hem två killar för att sätta in en säkerhetsdörr och det känns riktigt bra att ha en ordentligt dörr. Det har varit många inbrott i området på sista tiden och dessutom hörs det inte längre så mycket från trapphuset.
 
Nu på kvällen har vi bakat ännu en omgång pepparkakor och som ni kan se blir det mycket mjöl i köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0