Storstädning av Lillebrors rum

Vi började morgonen med en riktig sovmorgon som fick en aningens abrupt slut. Lillebror kom nämligen in till oss vid 06.30 tiden då barnen i lägenheten nedanför började röja runt. Dock somnade Lilllebror om och 08.30 kom Pyret också och kröp ner i sängen. Vi låg där några minuter till dess att det började låta lite underligt från Lillebrors håll och sedan började han att kräkas. Det kom inte mer än vätska men det blev en himla fart på oss andra. Lillebror duschades av och sedan fick barnen starta dagen med ett bad.
 
 
På förmiddagen gick jag loss på Lillebrors rum precis som jag gjorde med Pyrets förra helgen. Hans skötbord åkte ut och hyllan Expedit från IKEA lade jag ned istället för att låta den stå på högkant. Jag satte även upp de röda svamparna från Ferm Living som jag köpte på rea för ganske länge sedan. Nu är det ordning och reda och Lillebror når nu sina egna leksaker vilket han inte gjorde förut.
 
 
Det är en hel del kvar att göra i hans rum. Vi ska riva garderoben och sätta in en ny som vi redan har köpt och monterat ihop. I och med att vi gör det måste vi lägga nytt golv och följden blir då att golvlisterna ryker och då blir det även till att måla väggarna. Planen är att det ska vara klart innan årsskifter vilket gör att vi måste ta oss iväg till något byggvaruhus för att hitta något vettigt golv. Väggarna kommer nog att bli vita men jag är sugen på att måla några Playsam bilar på den väggen där svamparna inte sitter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0