Förvaringssystem Bestå i vardagsrummet

Förvaringssystemet Bestå från IKEA
Foto: Privat

Nu har vi äntligen slagit till och köpt hyllsystemet Bestå från IKEA. Vi har länge tittat på blocket för att hitta samma sak lite billigare men har insett att det är omöjligt att frakta hem två 120x192 cm skåp samt ett 60x192 cm skåp. Alternativet var att hyra en flyttbil men det är lika dyrt som det vi hade tjänat in. Det fanns inte heller några skåp på blocket som hade dörrar i vitglans 60x64 cm vilket vi absolut vill ha.

Dyrt tycker jag nog att det blev men nu kommer skåpen totalt att vara 3 meter breda och 2,56 meter höga. Väldigt mycket plats för saker med andra ord. Jag måste medge att vi fick problem att frakta hem alla delarna från IKEA i lördags. När vi handlat klart och skulle packa bilen insåg vi att det aldrig skulle fungera. Takräcket tar max 100 kg och vi skulle behöva lägga 250 kg på taket. Jag och Pyret fick helt enkelt inte åka med tillbaka. Maken och Lillebror åkte hem med alla saker och jag och Pyret bestämde oss för att gå till lekparken på Barkarbyoutleten. Vi hann inte dit då hon ville gå på toaletten och såg då Småland inne på IKEA där det går att lämna barn i en timme. Hon ville absolut att jag skulle lämna henne där och då fick jag tid att strosa runt på IKEA på egen hand. Det kändes verkligen konstigt.

Efter en timme blev vi upphämtade och vi passade då på att köpa en frammåtvänd bilbarnstol till Pyret då de hade 20% rabatt på Barnens Hus och hon har verkligen växt ur sin gamla bakåtvända.

Igår monterade vi de två störta skåpen men det är mycket kvar.

Kommentarer
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

2012-05-29 @ 23:27:57
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0